آموزش

دیجیتال مارکتینگ چیست

دیجیتال مارکتینگ چیست

وقتی کسب و کاری را اداره می کنید، باید بفهمید که چگونه می توانید به مشتریان ثابت قدم و قدرتمند دست پیدا کنید که محصولات یا خدمات ارائه شده شما را می خواهند. بازاریابی سنتی می تواند کارساز باشد، اما قدیمی و محدود است. راه های جدیدتر و بهتری برای بازاریابی برند شما وجود دارد. که ما در این مقاله به این موضوع پرداخته و اساسا به این سوال پاسخ خواهیم داد که : دیجیتال مارکتینگ چیست؟

با استفاده از گوشی‌ های هوشمند و دسترسی آسان‌ به اینترنت، مشتریان مدرن و دیجیتالی می‌ شوند. بهترین مکان برای دستیابی به این چشم اندازهای هوشمند از طریق سیستم عامل های مجازی است.

بنابراین اگر قصد دارید یک وب سایت جدید ایجاد کنید یا حضور خود را در رسانه های اجتماعی توسعه دهید تا به مخاطبان هدف خود برسید و کسب و کار خود را توسعه دهید، باید بدانید بازاریابی دیجیتال چگونه کار می کند. بنابراین با آموزش های موسسه فرهنگی و هنری همای هنر همراه باشید تا اطلاعات لازم را کسب نمایید.

 

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

هر زمان که از اینترنت برای اطلاع رسانی به مردم در مورد برند خود استفاده می کنید، در واقع در حال انجام بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ هستید. شما می توانید از هر نوع کانال بازاریابی دیجیتال از جمله رسانه های اجتماعی، ایمیل و بازاریابی محتوا برای جذب مشتریان جدید استفاده کنید.

بازاریابی دیجیتال در هر استراتژی بازاریابی کسب و کار حیاتی شده است. این امکان را به برندها در هر اندازه ای داده است تا محصولات خود را به طور موثر بازاریابی کنند و مخاطبان خود را هدف قرار دهند.

 

استراتژی دیجیتال مارکتینگ چیست؟

استراتژی دیجتال مارکتینگ

طرح بازاریابی دیجیتال چارچوبی مبتنی بر داده است که اهداف بازاریابی خاصی را که می‌ خواهید به آن دست یابید، کانال‌ های آنلاینی که برای رسیدن به آن اهداف مورد استفاده قرار می‌ گیرند، و مهم‌ تر از همه، بودجه‌ ای که برای آن در نظر گرفته شده است را مشخص می‌ کند.

همه اعضای تیم شما می توانند بر روی کار در حال انجام تمرکز کنند اگر یک استراتژی به خوبی تعریف شده داشته باشید. این به آن‌ ها کمک می‌ کند تا به طور مؤثرتر و سازنده‌ تر کار کنند، و آنها را قادر می‌ سازد تا زمان بیشتری را برای تکمیل وظایف خود صرف کنند.

همچنین می‌ توانید از یک استراتژی ساختار یافته برای ردیابی پیشرفت خود و تایید اینکه برنامه دنبال شده است، استفاده کنید. بر اساس نتایج و اهداف به دست آمده، ممکن است در صورت نیاز تغییراتی ایجاد شود.

با ترکیب مناسب استراتژی های کسب و کار دیجیتال، می توانید کمپین های بازاریابی دیجیتال موفقی را برای کسب و کار خود ایجاد کنید که بهترین نتایج را با کمترین هزینه ارائه می دهد.

چرا بازاریابی دیجیتال مهم است؟

دلایل زیادی برای حرکت به سمت بازاریابی دیجیتال وجود دارد. این یک راه مقرون به صرفه تر برای دستیابی به مخاطبان گسترده تر و تعامل مستقیم با آنها است. همچنین می توانید بینش های ارزشمندی را از کمپین های بازاریابی دیجیتال جمع آوری کنید تا بتوانید تصمیمات بهتری بگیرید.

حال عمیق تر کاوش کنیم تا بفهمیم چرا و چگونه بازاریابی دیجیتال کار می کند؟!

در بازاریابی دیجیتال توجه به چه مواردی ضروری است؟

۱. هزینه های تبلیغات را به حداقل برسانید

هزینه بالای بازاریابی سنتی یک چالش و دردسر برای مشاغل کوچک محسوب می شود و همیشه باید با کسب و کارهای بزرگ برای فضای تبلیغاتی رقابت کنند. هرچه هزینه ی تبلیغات کاهش یابد، کسب و کارهای کوچک راحت تر می توانند محصولات خود را تبلیغ کنند.

۲. بازاریابی دیجیتال می تواند یک ناجی برای کسب و کار کوچک باشد

۳. به مخاطبان بزرگتری برسید

بازاریابی دیجیتال محدودیت های مکان فیزیکی شما را نادیده می گیرد. شما می توانید افراد بیشتری را در هر کجا که هستند به دست آورید. هنگامی که مصرف کنندگان بالقوه از دستگاه های تلفن همراه خود برای دسترسی به وب استفاده می کنند، با مردم در سراسر جهان ارتباط برقرار کنید و در حال حرکت باشید. در اینصورت به مخاطبان بزرگتر رسیده و مشتریان جدیدی از سرتاسر کشور یا جهان دارید.

۴. بازاریابی دیجیتال اطمینان از دسترسی به افراد مناسب برای محتوای خود را آسان تر می کند.

با بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، می توانید با مشتریانی که به طور عمد در جستجوی آنچه شما ارائه می دهید، ارتباط برقرار کنید.  به طور مشابه، استراتژی‌ های پرداخت به ازای کلیک و رسانه‌ های اجتماعی شما را قادر می‌ سازد تا نوع مصرف‌ کننده‌ ای را که به محصولات و خدمات شما علاقه‌ مند هستند، هدف قرار دهید.

۵. از تلاش های کمپین بازاریابی خود بینش مهمی دریافت کنید

به دلیل ماهیت دیجیتال آن، ارزیابی اینکه آیا نوع بازاریابی دیجیتالی که استفاده می‌ کنید کارآمد است یا خیر، بسیار آسان‌ تر است. می توانید ببینید که چه تعداد بازدیدکننده از وب سایت دریافت می کنید، چه محتوایی را بیشتر مشاهده می کنند و چه مدتی را در صفحات خاصی صرف می کنند. شما از اطلاعات برای تنظیم کمپین خود و افزایش تلاش های بازاریابی آینده استفاده می کنید.

۶.تجزیه و تحلیل مناسب بازاریابی دیجیتال نیز به شما در تخصیص منابع و بودجه کمک می کند.

هزینه های غیر ضروری کاهش یافته و شما را بر روی استراتژی هایی متمرکز می کند که بهترین نتایج را به دست می آورند.

۷. به مشتریان یک پلتفرم تعامل موثر با مشتری ارائه دهید

با دیجیتال مارکتینگ، نه تنها می توانید به مشتریانی که به احتمال زیاد به محصولات یا خدمات شما علاقه مند هستند دسترسی پیدا کنید، بلکه می توانید بازخورد و نظر آنها را نیز دریافت کنید. گفتگوی انفرادی در زمان واقعی داشته باشید و بینش ارزشمندی در مورد برند خود به دست آورید. این امتیازی است که از روش‌ های بازاریابی سنتی دریافت نخواهید کرد. زیرا در بازاریابی سنتی تنها شما از طریق تبلیغات با مشتریان صحبت میکنید.

با آموزش های موسسه فرهنگی هنری همای هنر همراه باشید تا مطالب تکمیلی در جهت دیجیتال مارکتینگ را کسب کنید.

۸. روی «Google برای کسب‌ و کار من» تمرکز کنید

با استفاده از سرویسی به نام «Google برای کسب و کار من»، کشف شرکت شما را برای بازدیدکنندگان ساده کنید. این سرویس به شما کمک می کند تا نام تجاری/کسب و کار خود را ایجاد و تأیید کنید تا اطلاعات کسب و کار شما در نقشه های گوگل نمایش داده شود.

۹. مشتریان ایده آل خود را هدف قرار دهید

استراتژی های بازاریابی سنتی مانند تبلیغات رادیویی و بیلبوردها، می توانند جهشی در تاریکی باشند. شما ممکن است مخاطب خاصی را در ذهن داشته باشید، اما نمی دانید که آیا آن رسانه های بازاریابی به آنها دسترسی دارند یا خیر و ممکن است مشتریانی دریافت کنید که هدف شما نبودند.

 

انواع بازاریابی های دیجیتالی

انواع دیجیتال مارکتینگ

۱. پرداخت به ازای کلیک (PPC)

بازاریابی پرداخت به ازای کلیک (PPC) که به آن تبلیغات جستجو نیز می گویند، نوعی از بازاریابی دیجیتال است که به شما این امکان را می دهد که فقط برای کلیک هایی که روی تبلیغ خود دریافت می کنید، پرداخت کنید. کمپین های PPC شامل جستجو و تجزیه و تحلیل کامل کلمات کلیدی مرتبط با محصول یا خدمات شما است. می توانید از برنامه هایی مانند Google AdWords یا Google Keyword Planner برای تحقیقات کلمات کلیدی خود استفاده کنید.

یکی از رایج ترین انواع ارائه دهندگان PPC، تبلیغات گوگل است.  امتیاز کیفیت وب سایت شما تعیین می کند که آیا در صفحات نتایج موتور جستجوی گوگل (SERPs) جایگاهی کسب کنید یا خیر.

کانال های دیگری که از PPC استفاده می کنند عبارتند از پیام های حمایت شده در لینکدین و تبلیغات پولی فیس بوک.

۲.بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO)

سئو از تاکتیک هایی استفاده می کند که به شما کمک می کند رتبه بالاتری در SERP داشته باشید تا بتوانید به مشتریان جدید بیشتری دسترسی پیدا کنید. سئو داخلی هر کاری است که در وب سایت خود برای جلب مشتری انجام می دهید، از جمله محتوای جذاب و طراحی وب سایت عالی.

سئو خارج از صفحه هر کاری است که خارج از وب سایت انجام می دهید، از جمله استفاده از بک لینک. وقتی به عنوان وبلاگ نویس برای محتوای وب سایت خود عمل می کنید، سئو می تواند به شما کمک کند حضور دیجیتالی خود را بهینه کنید و نرخ تبدیل را افزایش دهید.

۳. بازاریابی ایمیلی

بازاریابی ایمیلی روشی فوق العاده برای افزایش علاقه و آگاهی مشتریان خاصی است که از قبل کسب و کار شما را به اندازه کافی دوست دارند تا به لیست پستی شما بپیوندند.

یک بازاریاب دیجیتال هوشمند از کانال های بازاریابی مختلفی برای اضافه کردن سرنخ ها به لیست ایمیل خود استفاده می کند. برای ایجاد یک لیست ایمیل، باید محتوای جذابی برای مشتریان هدف خود ایجاد کنید تا آنها بتوانند ارزش شنیدن حرف های شما را ببینند.

وقتی برای افرادی که در لیست ایمیل خود هستند ایمیل می فرستید، باید موضوعات جذابی بنویسید و بهترین زمان را برای ارسال ایمیل تعیین کنید.

محتویات ایمیل های شما می تواند:

 

  • اطلاعات خبرنامه عمومی از کسب و کار شما
  • اطلاعیه های محصول و یا خدمات جدید
  • دعوت نامه رویدادهای ویژه
  • کوپن ها و پیشنهادات ویژه

 

ایده این است که از ایمیل های خود برای تقویت روابط مشتری و بهبود حفظ مشتری استفاده کنید.

۴.بازاریابی ویدیویی

ویدئو یک رسانه فوق العاده برای انجام یک کمپین بازاریابی است که محصولات یا خدمات شما را به نمایش می گذارد. محتوای ویدیویی با کیفیت بالا به افزایش تعامل مشتری و افزایش ترافیک وب سایت کمک می کند.

یوتیوب با بیش از دو میلیارد کاربر، دومین موتور جستجوی محبوب پس از گوگل است. بسیاری از مشتریان بالقوه قبل از تصمیم گیری برای خرید، اطلاعاتی را در YouTube جستجو می کنند.

می توانید از بازاریابی ویدیویی در یوتیوب یا فیس بوک برای نمایش محصولات یا خدمات و آموزش بینندگان خود استفاده کنید.

۵.بازاریابی رسانه های اجتماعی (SMM)

رسانه های اجتماعی اخیراً بر رسانه های دیجیتال غالب شده اند. طبق آمار Statista، تا سال 2021، 3.78 میلیارد کاربر رسانه های اجتماعی در سراسر جهان وجود دارد.

کانال های محبوب رسانه های اجتماعی عبارتند از:

 

  • اینستاگرام
  • توییتر
  • لینکدین
  • یوتیوب
  • پینترست
  • فیس بوک

 

بزرگترین مزایای رسانه های اجتماعی دسترسی و مقرون به صرفه بودن آن ها است. هنگامی که شما در این پلتفرم ها بازاریابی می کنید، هدف شما باید ایجاد آگاهی از برند و ایجاد اعتماد اجتماعی در بین دنبال کنندگان خود و جمعیت دیجیتالی گسترده تر باشد.

اگر وب سایت وردپرسی دارید، می توانید بازاریابی دیجیتال خود را ساده کنید و با افزودن افزونه های رسانه های اجتماعی به صفحات وب خود، تعامل را افزایش دهید.

مزایای رسانه های اجتماعی:

اگرچه اکثر صاحبان شرکت های کوچک ارزش رسانه های اجتماعی را درک می کنند، اما نادیده گرفتن آن در موقعیت های شلوغ بسیار آسان است.  واقع بین بودن در مورد زمانی که برای رسانه های اجتماعی دارید یکی از کلیدهای حفظ حضور شما در رسانه های اجتماعی است.

پروفایل رسانه های اجتماعی منسوخ برای مشتریان مفید نخواهد بود.  اگر فقط برای مدیریت یک حساب وقت دارید، پلتفرمی را انتخاب کنید که برای شرکت شما کار می کند و به یک برنامه زمان بندی ارسال پست پایبند باشید.

می‌ توانید میم‌ هایی را با زیرنویس‌ های مضحک و طنز ارسال کنید تا میزان تعامل خود را با مخاطبانتان افزایش دهید. ارسال میم ها نشان می دهد که شما از رویدادهای جاری به روز هستید و از بازار و مشتریان خود آگاه هستید. از این گذشته ، میم ها واقعاً بسیار محبوب هستند.

 

نتیجه گیری

به دلیل تکنیک های فوق العاده کارآمد بازاریابی دیجیتال برای تبلیغ محصولات و خدمات با نرخ های پایین تر و ارزان تر، بازاریابی دیجیتال در سال های اخیر توجه زیادی را به خود جلب کرده است‌.

با آموزش های موسسه فرهنگی هنری همای هنر، میتوانید به راحتی یک دیجیتال مارکتینگ حرفه ای داشته باشید که فروش محصولاتتان را چندین برابر خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *