طراحی لوگو و تایپوگرافی

طراحی لوگو و تایپوگرافی از کارها و مهارت‌های رشته گرافیک هستند که برای افرادی که ذهن خلاقی دارند و از هنر لذت می‌برند، همچنین مهارت کافی در تکنولوژی و ارتباطات دارند بسیار مناسب است.

نیاز به طراحی لوگو در هر صنعتی وجود دارد؛ بنابراین طراحان گرافیک فرصت‌های زیادی برای انجام پروژه‌های جدید و هیجان‌انگیز دارند.

درست است که بسیاری از طراحان گرافیک با مدرک دانشگاهی وارد عرصه این کار خلاق می‌شوند ولی داشتن مدرک و تحصیلات دانشگاهی الزامی نیست. بسیاری از شرکت‌ها به‌جای مدرک بر اساس نمونه کار و تجربه طراحان گرافیک آن‌ها را استخدام می‌کنند.

هدف ما در این محتوا این است که شما را با لوگو و انواع آن آشنا کنیم. در ضمن اطلاعات وسیع دیگری در رابطه با لوگو و تایپوگرافی در اختیار شما قرار می‌دهیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

تعریف لوگو

اگر بخواهیم تعریفی به زبان ساده از لوگو داشته باشیم، لوگوها نماد و نشانه‌هایی هستند که از متن، تصویر و یا هر دو ساخته می‌شوند و در شناسایی برندها و به خاطر سپاری آن‌ها کمک می‌کنند.

در فرآیند طراحی لوگو صاحبان کسب و کار سعی می‌کنند لوگویی خلق کنند که معرف کسب و کارشان باشد. برای آن‌ها اهمیت دارد که ارزش‌های خلق شده، خدمات ارائه شده و مخاطبین هدفشان توسط لوگو مشخص باشد.

بار مسئولیتی که این تصویر کوچک به همراه دارد سبب شده این کار به افرادی خلاق و ماهر و با تجربه سپرده شود.

با کمی تمرین و کسب مهارت در زمینه طراحی گرافیک و مشاهده لوگوهای برندهای مهم و مطرح و بررسی دقیق آن‌ها به‌تدریج می‌توانید در زمینه طراحی لوگو به خلاقیت لازم دست پیدا کنید.

نمونه کارها

ویژگی‌های یک لوگوی خوب

از ویژگی‌های یک لوگوی خوب زیبا و جذاب بودن آن است. علاوه بر زیبایی چون هر لوگو اولین چیزی است که مشتریان و یا مخاطبین با آن روبه‌رو می‌شوند و ارتباط قوی بین کسب و کار و مخاطب ایجاد می‌کند باید مفهوم درست و قابل درکی را انتقال دهد.

لوگو نباید آنقدر عجیب و پیچیده باشد که توسط مخاطبین درک نشود.

انواع لوگو

همان‌طور که قبلاً اشاره کردیم لوگو نمادی از هر کسب و کاری است. اگرچه همه لوگوها ترکیبی از تایپوگرافی و تصاویر هستند، اما هر نوع لوگو حس متفاوتی به برند شما می‌دهد. به طور کلی هفت نوع لوگو وجود دارد که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

1- لوگوهای مونوگرام یا لترمارک

لوگوهای مونوگرام معمولاً از حروف و به‌ویژه چند حرف اول یک نام تجاری تشکیل شده‌اند. برای مثال لترمارک‌هایی مانند HP، CNN، IBM و غیره که سرواژه‌های چند کسب و کار معروف با نام‌های نسبتاً طولانی هستند. به‌جای چندین کلمه  از حروف اول برای به خاطر سپاری بهتر استفاده می‌شود به همین علت به این نوع لوگو نام نشانه تجاری، مونوگرام یا لترمارک (لوگوی حروف نشان) داده‌اند.

لوگوی مونوگرام بر مبنای تایپوگرافی است و شکل بسیار ساده‌ای متشکل از چند حرف دارد. برای مثال در برند ناسا چقدر بیان و به خاطر سپردن NASA آسان‌تر از (National Aeronautics and Space Administration) سازمان ملی هوانوردی و فضایی است.

در مونوگرام به علت اینکه از حروف اول استفاده می‌شود مهم است که فونتی انتخاب شود که متناسب با کسب و کار مورد نظر باشد، همچنین هنگام چاپ روی کارت ویزیت هم وضوح و خوانایی خودش را از دست ندهد.

2- لوگوهای وُردمارک یا لوگو تایپ

لوگوتایپ یا وردمارک همانند مونوگرام تنها بر نام یک کسب و کار تمرکز دارد و مبتنی بر فونت یا متن است. هنگامی که یک شرکت اسم مختصر و مشخصی داشته باشد و یا تازه تأسیس باشد لوگوی ورد مارک گزینه بسیار خوبی به حساب می‌آید. برای مثال لوگوی گوگل را در نظر بگیرید که تنها با یک اسم، بسیار به یاد ماندنی و جذاب است. هنگامی که تایپوگرافی قوی به کمک این لوگو می‌آید به شناخت بهتر برند منجر می‌شود. بنابراین تایپوگرافی نقش مهمی در اجرای این نوع لوگو ایفا می‌کند. انتخاب فونت بر اساس ماهیت کار مورد نظر انتخاب می‌شود. در صنعت مد و فشن از فونتی استفاده می‌شود که ظاهری تمیز و ظریف دارد و حس کیفیت بالا و درجه یک بودن را منتقل می‌کند در حالیکه سازمان‌های قانونی و دولتی به‌دنبال ظاهری سنتی و سنگین هستند تا بیشتر حس امنیت را منتقل کنند.

ویژگی‌های یک لوگوی خوب

3- علامت‌های تصویری و یا لوگو سیمبِل

پیکتوریال مارک (علامت تصویری) با نام‌های دیگر علامت تجاری و لوگو سیمبل یک لوگو و آرم مبتنی بر تصویر است. این نوع لوگو معمولاً تصویری است که از نام برند به ذهن خطور می‌کند. لوگوهایی از این قبیل شامل اپل و توییتر است. به علت ماهیت تصویری لوگو سیمبل بیشتر برای شرکت‌های ناشناخته که تازه کار خود را آغاز کرده‌اند یا آن‌هایی که نام تجاری قوی ندارند پیچیده و نامناسب به نظر برسد.

 مطمئناً در این نوع لوگو آنچه که اهمیت دارد تصویری است که انتخاب و طراحی می‌کنید تا ماهیت شرکتی را حفظ کنید. برای این کار می‌توانید از نام صاحب برند استفاده و با آن بازی کنید؛ مانند جان دیر که از لوگوی گوزن استفاده کرده است. یا اگر قصد دارید مفهوم عمیق‌تری ایجاد کنید همانند مفهومی و اطلاعاتی که اسنپ چت گوست از محصول خودش به مخاطبین می‌دهد و می‌گوید چه کاری انجام می‌دهد. یا وقتی می‌خواهید برانگیزنده احساس مخاطبین باشید می‌توانید کاری که بنیاد جهانی حیات وحش با نشان دادن تصویر یک پاندا (گونه دوست داشتنی و در حال انقراض) انجام داده است را به‌کار بگیرید.

4- لوگو مارک‌های انتزاعی

لوگوی انتزاعی نوع خاصی از لوگوی تصویری است. دراین نوع لوگو به جای استفاده از یک تصویر قابل تشخیص (مانند یک سیب یا یک پرنده) یک شکل هندسی انتزاعی با نسبت‌ها ریاضی چشم‌نواز طراحی و ترسیم می‌شود که نشان دهنده تجارت شما است. چند نمونه معروف عبارتند از دایره تقسیم شده برند پپسی و گل نواردار برند آدیداس. مانند همه لوگو سیمبل‌ها، لوگوهای انتزاعی هم از تأثیرگذاری خوبی برخوردارند؛ چراکه یک نام تجاری را در یک تصویر واحد خلاصه می‌کنند. با این حال، به جای نشان دادن شکلی مشخص و مستقیم از چیزی، لوگوهای انتزاعی این امکان را فراهم می‌کنند که طرحی منحصر به فرد برای نشان دادن نام تجاری ایجاد کنید.

مزیت یک لوگو مارک انتزاعی این است که می‌توانید کاری را که شرکتی انجام می‌دهد به صورت کاملاً نمادین، بدون تکیه بر مفاهیم فرهنگی یک تصویر خاص، منتقل کنید. با استفاده از رنگ و فرم به لوگو معنا ببخشید و احساسات بیشتری را از برندی خاص انتقال دهید.

طراحی لوگو و تایپوگرافی

5- لوگوهای مسکات

لوگوهای مسکات یا نمادین لوگوهایی هستند که شخصی را به تصویر می‌کشند. این نوع لوگو معمولاً رنگارنگ و یا کارتونی است و علاوه بر ظاهری سرگرم‌کننده به‌راحتی قابل تشخیص هستند.

این نوع لوگو با تصویر مصور روی آن سفیر تجارت و نشان دهنده شرکتی خاص است. لوگوهایی مانند کی اف سیز کُلُنِل و پِلَنتِرز مِستِر پینات  از این دسته لوگو هستند.

اگر هدف شرکت و یا کسب و کاری جذب کردن کودکان و خانواده‌ها و ایجاد فضایی سالم برای آن‌هاست هرگز مسکات لوگو را فراموش نکنید.

6- لوگوهای ترکیبی

لوگوهای ترکیبی همان‌طور که از نامش پیداست ترکیبی از لوگوهای برمبنای فونت یا کلمه و لوگوهای تصویری است. در لوگوهای ترکیبی تصویر و متن را می‌توان با درکنار هم چیدن یا روی هم قرار دادن با هم ادغام کرد و یک لوگوی واحد به‌دست آورد. از میان لوگوهای ترکیبی می‌توان به لاکوست و برگر کینگ اشاره کرد.

در این نوع لوگو چون هم از متن و هم تصویر مرتبط با آن استفاده می‌شود یک انتخاب همه جانبه‌تر برای معرفی یک برند و تقویت آن است. افراد با دیدن لوگوی ترکیبی سریعاً شروع به پیدا کردن ارتباط میان متن و تصویر می‌کنند. این امر کمک می‌کند که بعد از شناخته شدن برند توسط افراد به‌تدریج لوگو را تبدیل به تنها تصویر کرده و نام را از آن حذف کنید. از مزیت‌های دیگر این لوگو این است که درک آن معمولاً آسان‌تر از یک علامت تصویری تنها است.

7- لوگوی اِمبِلِم

لوگوهای امبلم (نماد) نوعی از لوگوی ترکیبی است به این شکل که یک فونت یا متن در داخل تصویر یا نماد قرار می‌گیرد. تمایل زیادی وجود دارد که این نوع لوگو به‌صورت سنتی طراحی شود بنابراین انتخاب خوبی برای دانشگاه‌ها، مدارس و سازمان‌های دولتی است. صنعت خودروسازی (Ford, BMW) نیز بیشتر به این نوع لوگو علاقه نشان می‌دهد. به خاطر ظاهر کلاسیک لوگوی امبلم بعضی از شرکت‌ها ظاهر امبلم‌های سنتی را تغییر دادند تا متناسب با طرح‌های قرن بیست و یکم مدرن‌سازی شوند. برای مثال می‌توان به لوگوی پری دریایی برند استارباکس و لوگوی معروف هارلی دیویدسون و KIA اشاره کرد.

اما بعضی از لوگوهای امبلم نیز به دلیل توجه زیاد به جزئیات و درهم تنیدگی متن و تصویر قابل انطباق با طرح‌های جدید نیستند. وجود همین طرح‌های پیچیده و دارای جزئیات استفاده از این نوع لوگو را برای کارت ویزیت و یا استفاده در سایز کوچک نامناسب کرده و ممکن است خواندن آن را سخت کند.

همچنین اگر قصد دارید این نوع لوگو را روی کلاه یا بلوز چاپ کنید حتماً باید دقت کنید برای از دست نرفتن جزئیات در یک قسمت خلوت و ساده چاپ شود. همچنین خواندن این نوع لوگو بر روی بیلیورد نیز به سختی ممکن است.

بنابراین به‌عنوان یک قاعده این موضوع را مد نظر قرار دهید که طرح‌های خود را بدون پیچیدگی و باظاهری جسورانه و قوی طراحی کنید تا طراحی حرفه‌ای به‌نظر برسید.

برای طراحی لوگو چه مهارت‌هایی لازم است؟

هر شغلی نیاز به مهارت‌هایی دارد که بدون آن‌ها کار کردن را غیر ممکن می‌کند. طراحی لوگو که بخشی از طراحی گرافیک است از این واقعیت مستثنی نیست. در این بخش مهارت‌های ضروری برای تبدیل شدن به یک طراح لوگو و یا گرافیک خوب را نام می‌بریم.

1- خلاقیت

همان‌طور که قبلاً گفتیم خلاقیت برای یک طراح لوگو جز ملزومات است. شما باید ایده‌های خارج از چهارچوب و نو داشته باشید تا چیزی جدید، تازه و جالب توجه برای رضایت مشتری خود ایجاد کنید. این بدان معنا نیست که شما باید حتماً یک هنرمند باشید، البته مطمئنا ذوق و دانش هنری دانشتن کمک بسیاری به شما می‌کند. ولی حداقل چیزی که نیاز است باید درک درستی از خوب و یا بد به نظر رسیدن هر طرحی داشته باشید. خلاقیت نیز با تمرین به‌دست می‌آید، بنابراین اگر احساس می‌کنید خیلی خلاق نیستید، نگران نباشید. فقط روی آن کار کنید و به تدریج بهتر خواهید شد.

2- ارتباطات

مهارت ارتباط برای هر شغلی مهم است، به ویژه برای طراحان گرافیک؛ چراکه آن‌ها باید بتوانند ایده‌های خود را به مشتریان منتقل کنند. لازمه این کار گوش دادن و درک دیدگاه مشتری است که به اندازه کافی در طرح های شما گنجانده شود. اگر نتوانید به خوبی با مشتری ارتباط برقرار کنید، بحث درباره نیازهای مشتری نیز به‌راحتی ممکن نخواهد بود؛ در نتیجه باید آن‌ها را دائماً متقاعد کنید که طرح‌های شما ارزش پرداخت هزینه دارند. بیاموزید تا که افکار خود را به طور واضح و مختصر بیان کنید تا در مسیر تبدیل شدن به یک طراح گرافیک عالی قدم بردارید.

3- مهارت‌های فنی

مهارت فنی از موارد جدایی ناپذیر یک طراح لوگو است. این مهارت‌ها شامل دانستن نحوه استفاده از نرم‌افزارهای طراحی مانند Adobe Photoshop، Illustartor و برحسب نیاز سایر نرم‌افزارهای گرافیکی است. 

هرچه مهارت های فنی بیشتری داشته باشید، شانس شما برای استخدام به‌عنوان یک طراح گرافیک بیشتر می‌شود.

4- ابتکار

طراحان لوگو و یا گرافیک باید پیشرو و تأثیرگذار باشند و برای انجام کارها ابتکار عمل داشته باشند. اغلب اوقات، یک طراح نیاز دارد که ایده هایی را به تنهایی مطرح کند و بدون راهنمایی، آن‌ها را تکمیل کند و به پایان برساند. بسیاری از مشتریان نمی‌دانند که چه می‌خواهند، و حتی آن تعدادی هم که می‌دانند فقط تصوری از آنچه که می‌خواهند دارند. اگر از آن دسته افرادی هستید که به کسی نیاز دارید تا به شما بگوید در هر مرحله چه کاری انجام دهید، طراحی گرافیک احتمالاً شغل مناسبی برای شما نیست.

تایپوگرافی چیست؟

تایپوگرافی طراحی یا انتخاب فرم‌های حروف برای سازماندهی به کلمات و جملاتی است که در چیدمانی خاص روی صفحه قرار می‌گیرند.

تایپوگرافی به دلیل توانایی در جلب توجه به جزئیاتی خاص نقش مهم و ویژه‌ای در صنعت چاپ داشته است. با گسترش رسانه‌هایی مانند وب و موبایل تمرکز طراحان بیشتر به سمت عناصر گرافیکی در مقابل طراحی و چیدمان متنی که محتوا را نشان می‌دهد متمرکز شد.

ولی بعد از ورود طراحی فِلَت نقش تایپوگرافی مجدداً اهیمت خود را نزد طراحان بازیافت.

تایپوگرافی زبان یک محتوا و اولین چیزی است از متن برداشت ایجاد می‌کند. تایپوگرافی خوب شخصیت محتوا و آنچه کلمات می‌گویند را تقویت می‌کند و بر نحوه درک آن کلمات تأثیر می‌گذارد. 

استفاده از تایپوگرافی در طراحی لوگو

لوگوی تایپوگرافی لوگویی بر پایه متن است، البته ممکن است تصویر و یا نمادی را هم در خود جای دهد.

یک تصور غلط رایج وجود دارد که لوگوهای تایپوگرافی به سادگی یک فونت زیبا هستند که تایپ شده و به عنوان یک لوگو ذخیره شده است. هنگام طراحی یک لوگوی تایپوگرافی، باید فونت را انتخاب کنید و سپس ترکینک (ردیابی حروف)، کِرنینگ (تعیین فاصله میان حروف) و حروف جداگانه را ویرایش کنید تا یک طرح واقعاً سفارشی ایجاد کنید. همچنین وجود خلاقیت در ایجاد یک طرح بسیار لازم و ضروری است.

بعد از بیان تنظیمات فونت در ادامه فرآیندی از تایپوگرافی که در طراحی یک لوگو استفاده می‌شود را به‌طور مختصر بیان می‌کنیم.

1- شناخت چهار سبک حروف در تایپوگرافی

  • سریف : فونت‌های serif براساس خطوط موجود در حروف مشخص می‌شوند. این نوع فونت دارای بیرون‌زدگی‌های کوچکی در لبه‌های حروف است و بیشتر به‌عنوان فونت کلاسیک، سنتی و رسمی شناخته می‌شود. زوائد روی هر حرف، فونت‌های سریف را خواناتر می‌کند. به همین دلیل است که از این فونت‌ها بیشتر در رمان‌ها و روزنامه‌ها استفاده می‌شود.
  • سنزسریف: فونت سنزسریف تحت‌الفظی به غیرسریف معنا می‌شود. به این معنی که این نوع فونت‌ها زوائد فونت‌های سریف را ندارند. فونت‌های Sans Serif اغلب برای وب‌سایت‌ها و دیگر پلت‌فرم‌های دیجیتال استفاده می‌شوند، زیرا کمتر حواس خواننده را پرت می‌کنند.
  • اسکریپت: فونت‌های اسکریپت معمولاً شبیه دستخط خط شکسته یا خوشنویسی هستند. از فونت‌های اسکریپت نسبت به serif یا sans serif می‌توان برداشت‌های آزادانه‌تری داشت، بنابراین سبک این نوع فونت می‌تواند از سنتی تا مدرن متفاوت باشد.
  • دیزپِلِی یا نمایشی: فونت‌های نمایشی که به‌عنوان فونت‌های تزئینی یا جدید نیز شناخته می‌شوند، باید چشم‌نواز باشند. آاین فونت‌ها دارای ظاهری عجیب و غریب‌تری هستند و بهتر است در اندازه کوچک استفاده شوند. مشابه فونت اسکریپت، این فونت‌ها می‌توانند از سنتی تا مدرن متفاوت باشند.

2- ترکینگ

ترکینگ افزایش یا کاهش مداوم فاصله بین حروف است. اصولاً، زمانی‌که برنامه طراحی خود را طوری تنظیم می‌کنید که بین همه حروف شما درجه‌ای از فاصله مساوی اعمال شود ار تزکینگ استفاده کرده‌اید.

3- کِرنینگ

کرنینگ اغلب با ترکینگ اشتباه گرفته می‌شود زیرا مفاهیم نسبتاً مشابهی هستند. کرنینگ تنظیم فاصله بین حروف به‌طورجداگانه است. اصولاً زمانی از کرنینگ استفاده می‌شود که شما فونتی دارید که تناسب خاصی دارد، اما از نظر شما فاصله بعضی از حروف نیاز به مقداری تنظیم جداگانه دارند تا خواناتر شوند.

به این ترتیب می‌توان تنظیمات اولیه و ضروری را در تایپوگرافی لوگو انجام داد. در مراحل بعد ایده‌هایی برای نحوه ساخت یک لوگوی تایپوگرافی سفارشی‌سازی شده را بررسی می‌کنیم.

با این چند روش می‌توانید سبک حروف (typeface) ساده‌ای را انتخاب کنید و آن را به لوگوی یک برند تبدیل کنید.

استفاده از فضای منفی

یکی از راه‌های خلاقانه که که بتوانید لوگوی تایپوگرافی خود را به روز کنید، استفاده از فضای منفی است. فضای منفی هر فضایی در اطراف یا بین سوژه است. در طراحی لوگو، این مورد به‌شکل بسیار واضح در لوگوی FedEx استفاده شده است. نمونه‌های دیگری از این روش را می‌توانید در USA Network و VAIO مشاهده کنید.

ترکیب حروف

یکی دیگر از راه‌های خلاقانه برای سفارشی‌سازی لوگوهای تایپوگرافی، ترکیب حروف به‌طورجداگانه است. وقتی برای هر حرف فرم مختلفی در نظر می‌گیرید، می توانید یک تجربه واقعا منحصر به فرد ایجاد کنید.

نمونه‌ای از این نوع تنظیمات به‌طور خاص در لوگوی Chanel استفاده شده است. همچنین می‌توان نمونه‌هایی از آن را در ایو سن لورن و چند لوگوی مدرن دیگر مشاهده کرد.

شکل حروف را تغییر دهید

یکی از راه‌های خلاقانه برای سفارشی کردن لوگوهای تایپوگرافی، تغییر شکل، اندازه، جهت حروف است. این کار می‌تواند ظاهری واقعاً منحصر به فرد ایجاد کند به راحتی فراموش نمی‌شود.

در میان لوگوها این مورد به‌طور خاص در لوگوی DELL استفاده شده است. همچنین می‌توانید نمونه‌هایی از این تنطیمات را در Staples و بسیاری از لوگوهای دیگر مشاهده کنید.

تنوع رنگ

یک لوگوی تایپوگرافی همیشه نیازی به تغییر تایپوگرافی ندارد تا منحصر به فرد باشد. استفاده از تنوع رنگی هم می تواند لوگو را متمایز و منحصربه‌فرد کند.

در طراحی لوگو، این مورد به وضوح در لوگوی Baskin Robin استفاده شده است. همچنین می‌توانید نمونه‌هایی دیگری را در گوگل و eBay مشاهده کنید.

شکل حروف را به تصویر یا نماد تبدیل کنید

یکی از سرگرم‌کننده‌ترین راه‌ها برای سفارشی کردن لوگوی تایپوگرافی تغییر حروف به تصاویر، نمادها است.

در میان لوگوها این مورد در لوگوی ال جی وجود دارد. همچنین می‌توانید نمونه‌هایی از آن را در Airbnb و Staples مشاهده کرد.

همان‌طور که بیان کردیم، لوگوهای تایپوگرافی امری فراتر از انتخاب یک فونت هستند. ایجاد یک لوگوی واقعی به زمان، توجه و خلاقیت نیاز دارد!

سخن نهایی

در این مقاله سعی کردیم با ارائه مفاهیمی از لوگو و تایپوگرافی شما را با این دو عبارت بیشتر آشنا کنیم. در ضمن به بررسی انواع لوگو و ویژگی‌ها آن‌ها پرداختیم. در ادامه فرآیند ایجاد لوگو با استفاده از تایپوگرافی را به‌طور مختصر بیان کردیم. امیدوارم این محتوا ابهامات شما را در رابطه با لوگو و طراحی آن رفع کرده باشد.

سوالات متداول

راه‌های مختلفی برای کسب تجربه وجود دارد. انجام پروژه‌های شخصی، پروژه‌های داوطلبانه و کارآموزی می‌تواند مهارت‌های شما را به نمایش بگذارند و نمونه کارهایتان را افزایش دهند.

بسیاری از مشاغل، طراح گرافیک با حداقل یکسال تجربه کاری را استخدام می‌کنند که البته بیشتر مربوط به مشاغل و شرکت‌های کوچک‌تر می‌شود. رفته رفته با افزایش نمونه کارها و تجربه شانستان برای استخدام در شرکت‌های بزرگ‌تر و پروژه‌های مهم‌تر را افزایش می‌دهید.

پاسخ این سؤال به توانایی‌های هر فرد بستگی دارد. اگرچه طراحان گرافیک خودآموخته‌ استثنایی وجود دارند که بدون تحصیلات رسمی به این کار مشغولند ولی نمی‌توان گفت که برای همه این روش پاسخگو باشد. برای این منظور باید پشتکار و مطالعه کافی داشته باشید.

یک لوگوی خوب متمایز، مناسب، کاربردی و از نظر شکل ساده و جذاب است و پیام مورد نظر یک شغل یا مالک را منتقل می‌کند. یک مفهوم معمولاً در پشت یک لوگوی تأثیرگذار قرار دارد و پیام مورد نظر را منتقل می‌کند.

تایپوگرافی هنر چیدن حروف و متن به گونه‌ای است که کمتن را خوانا، واضح و از نظر بصری برای خواننده جذاب کند. تایپوگرافی شامل سبک، ظاهر و ساختار فونت است که هدف آن برانگیختن احساسات و انتقال پیامی خاص است. به طور خلاصه، تایپوگرافی به متن جان می‌دهد.

تایپوگرافی به کل بخش بصری متن اشاره دارد، به این معنی که تأثیر مستقیمی بر تصویر برند دارد. در صورتی‌که از متنی نامرتب و درهم و برهم که خواندن آن دشوار است در لوگو استفاده شود هم غیرحرفه‌ای به نظر می‌رسد و همچنین تجربه کاربر را مختل می‌کند.