برندتو، برنده کن …

مهم نیست کجای راه هستید مهم اینه که ما کنار شما ایستاده ایم

من یک سایت
دارم

برای مشاوره با متخصصین ما همین حالا تماس بگیرید

طراحی وب‌سایت شخصی

نحوه طراحی وب‌سایت شخصی یکی از  موارد بسیار مهمی است که نقش مهمی در افزایش عملکرد کلی یک وب‌سایت دارد. علاوه بر این، این یک واقعیت شناخته شده است که بیش از 80٪ از بازدیدکنندگان ابتدا به طراحی وب‌سایت شما نگاه می‌کنند و سپس به بررسی محصولات و خدمات شما می‌پردازند.

از این رو پیشنهاد می‌شود که همیشه سعی کنید در ایده‌پردازی طراحی وب‌سایت شخصی خود خلاقانه و منحصر به فرد عمل کنید.

اما چگونه می‌توان ایده‌های جدیدی برای طراحی وب‌سایت شخصی خود ایجاد کرد؟ برای ساخت یک وب‌سایت شخصی لازم است چه چیزهایی را بدانید؟

هدف ما در این مقاله این است که شما را با مراحل ساخت یک وب‌سایت شخصی و نکاتی که در طراحی آن باید مورد توجه قرار دهید آشنا کنیم. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه شوید.

مراحل ایجاد یک وب‌سایت شخصی

احتمالاً از آخرین باری که فردی را در اینترنت جستجو کرده‌اید مدت زیادی نمی‌گذرد. ممکن است در گوگل، فیس‌بوک یا هر پلتفرم و رسانه اجتماعی دیگریاین جستجو را انجام داده باشید.

این روزها، نحوه معرفی خود در فضای مجازی بسیار اهمیت پیدا کرده است. چه بخواهید برای یک شغل جدید درخواست دهید، در حرفه خود پیشرفت کنید یا به سادگی داستان خود را با جهان به اشتراک بگذارید، ایجاد یک وب‌سایت به شما کمک می‌کند تا به‌عنوان یک حرفه‌ای در صنعت خود شناخته شوید. از آنجایی که در حال حاضر حضور آنلاین در اینترنت و فضای مجازی بر نحوه درک مردم از شما تأثیر زیادی می‌گذارد، اقدام کردن به آن نیز مهم است.

در این بخش می‌خواهیم برای اینکه شما راهی برای قرارگرفتن در مسیر موفقیت حرفه‌ای پیدا کنید، راهنمای نحوه ایجاد یک وب‌سایت شخصی را از ابتدا توضیح می‌دهیم و همه مفاهیم را از تعریف پیام شما تا طراحی وب‌سایت شخصی شما را پوشش می‌دهد.

پیام خود را به‌طور واضح تعریف کنید

اول و مهم‌تر از همه، از خودتان بپرسید که چرا یک وب سایت شخصی ایجاد می‌کنید. تعیین اهدافتان به شما کمک می‌کند تا هر آنچه که لازم است در وب‌سایت خود قرار دهید، مانند محتوایی که باید در سایت گنجانده شود و نحوه طراحی ساختار سایتتان تا به بهترین شکل شما را به اهدافتان برساند.

برای آگاهی از اهداف و خواسته‌های خود می‌توانید چند سؤال زیر را قبل از ساخت وب‌سایت شخصی در نظر بگیرید:

چگونه می‌خواهم توسط همکاران، همکاران آینده و کارفرمایان بالقوه درک شوم؟

چه مهارت‌ها یا ویژگی‌هایی دارم که مرا از سایرین در رشته و تخصصم متمایز می‌کند؟

می‌خواهم وب‌سایت شخصی من در رسیدن به چه چیزی به من کمک کند؟

وقت بگذارید و این سؤالات را به‌خوبی بررسی کنید. هنگامی که در مسیر ساخت و طراحی وب‌سایت شخصی خود قرار می‌گیرید، آن‌ها به‌عنوان راهنمای شما عمل می‌کنند. در واقع، پاسخ‌های شما پایه‌های برندسازی شخصی شما هستند و آن چیزی که شما را از دیگران متمایز می‌کند. داشتن برندی با هویت واضح و پیامی متفکرانه و دقیق به تمامی اطلاعات و داده‌های آنلاین شما ارزش می‌بخشد.

تیم ورک

تولید محتوا

گرافیک سایت

چیدمان و ساختار

از طرح‌های دیگر الهام بگیرید

قبل از ایجاد وب‌سایت شخصی خود، وب‌سایت‌های دیگر را برای الهام گرفتن مرور کنید. می‌توانید افرادی از تخصص یا کسب‌وکار خود را که افراد موفق و سرشناسی هستند جستجو کنید تا ببینید چه نوع محتوایی را در وب‌سایت خود به اشتراک می‌گذارند.

هنگامی که می‌خواهید از وب‌سایت‌های اشخاص دیگر الهام بگیرید، به طراحی وب‌سایت و همچنین خود محتوا توجه کنید. آیا طرح و ترکیب‌بندی خاصی وجود دارد که بتواند برای سایت شما نیز کاربردی باشد؟ آیا آن‌ها چشم‌انداز کاری خود را اضافه کرده‌اند؟ شاید رنگ‌بندی را در میان جستجوی خود پیدا کردید که با برند شخصی شما مطابقت دارد.

یافته‌های خود را یادداشت کنید و اسکرین شات‌های مربوطه را در یک پوشه ذخیره کنید. به این ترتیب، می‌توانید هنگام ایجاد وب‌سایت یا حتی سفارش دادن طراحی وب‌سایت خود از آن‌ها استفاده کنید.

از قالب‌های آماده برای وب‌سایت خود استفاده کنید

هنگامی که تعداد زیادی از وب‌سایت‌های شخصی را بررسی کردید، ایده‌های مختلفی از نوع سایتی که می‌خواهید ایجاد کنید، بدست خواهید آورد. برای محدود کردن یافته‌های خود و قرار گرفتن در مسیر درست طراحی وب‌سایتتان، می‌توانید قالب‌های آماده وب‌سایت‌های شخصی که طراحان از قبل طراحی کرده‌اند و در اختیار کاربران قرار می‌دهند را بررسی و انتخاب کنید. این قالب‌ها نه تنها امکان ایجاد یک وب‌سایت شخصی به‌صورت رایگان را به شما می‌دهد، بلکه می‌توانید طراحی وب‌سایت را خودتان تنظیم کنید و بر روی محتوا تمرکز کنید و در عین حال از تجربه کاربری مثبت و ناوبری بهینه وب‌سایت هم اطمینان داشته باشید.

در حالت ایده آل، باید قالبی را انتخاب کنید که با سبک شخصی و نیازهای محتوایی شما مطابقت داشته باشد. در نظر بگیرید که آیا قصد دارید یک وب‌سایت یک صفحه‌ای ایجاد کنید یا یک وب‌سایت چند صفحه‌ای و الگویی را انتخاب کنید که با این شرایط مطابقت داشته باشد.

محتوای مناسب و خلاق خود را اضافه کنید

در این مرحله، شما باید ایده واضحی از دلیل ایجاد یک وب‌سایت شخصی داشته باشید. تا این مرحله که قالب مشخصی را برای شروع انتخاب کرده‌اید یا خودتان طراحی کرده‌اید (با دانش طراحی وب‌سایت)، وقت آن است که روی محتوای وب‌سایت خود کار کنید.

در حالی‌که برخی چیزها بهتر است در لحظه به وجود آیند، ساختن یک وب‌سایت از ابتدا، مطمئناً یکی از آن‌ها نیست. قبل از اینکه در طراحی وب‌سایت خود پیشروی قابل توجهی داشته باشید، مشخص کنید که وب‌سایت شخصی شما به چه محتوایی نیاز دارد. یک قلم و کاغذ بردارید و فهرستی از تمام محتوایی که سایت شما باید داشته باشد تهیه کنید. این بسته به حوزه تخصص شما و نوع سایتی که ایجاد می‌کنید متفاوت است. با این حال، در ادامه به چند مورد که تقریباً هر وب‌سایت شخصی باید شامل شود اشاره می‌کنیم:

صفحه اصلی: صفحه اصلی شما احتمالاً اولین صفحه در سایت شما است که بازدیدکنندگان می‌بینند. برای ایجاد یک برداشت اولیه مثبت و تأثیرگذار، سعی کنید طراحی صفحه اصلی خود را کامل کنید. با بیان واضح خلاصه‌ای از اهداف و ارزش‌ها، آنچه که انجام می‌دهیدو طراحی چشم‌نواز با مخاطب خود ارتباط برقرار کنید.

درباره ما: بیوگرافی شما می‌تواند به شکل یک معرفی کوتاه شخصی در صفحه اصلی شما باشد یا می‌توانید یک صفحه اختصاصی «درباره ما» ایجاد کنید. بیوگرافی شما باید تخصص و کار حرفه‌ای شما را برجسته کند، اما از توصیف شخصیت منحصر به فرد خود با به اشتراک گذاشتن  علایق و فعالیت‌های دیگری که با آن‌ها می‌پردازید هراسی نداشته باشید. اگر در حال ایجاد یک وب‌سایت به‌عنوان رزومه هستید، یک نسخه قابل دانلود از CV خود را نیز اضافه کنید.

بهترین کار شما: وب‌سایت شخصی شما می‌تواند به‌عنوان یک نمونه کار آنلاین باشد که حوزه کاری شما را به نمایش می‌گذارد. از طرف دیگر، می‌توانید نمونه‌هایی از کار خود را اضافه کنید و به صفحات خارجی پیوند دهید. سعی کنید که نمونه کارهایی را انتخاب و به نمایش بگذارید که از عالی بودن آن‌ها مطمئن هستید و به آن‌ها افتخار می‌کنید. حتی اگر در زمینه‌های بصری مانند طراحی یا عکاسی فعالیت نمی‌کنید، می‌توانید راه‌هایی برای نمایش آنلاین کار خود بیابید. برای مثال، اگر در زمینه بازاریابی فعالیت دارید، داستان‌های پشت موفق‌ترین کمپین‌های اجرایی خود را به اشتراک بگذارید و نقش خود و نتایج نهایی آن را برجسته کنید. اگر روزنامه نگار هستید، نشریاتی را که برای آن‌ها مطلب نوشته‌اید ذکر کنید و به مقالات خود لینک دهید تا افراد قادر به پیدا کردن و خواندن آن‌ها باشند.

تصاویر و ویدیوها: حتی اگر به دنبال ایجاد یک وب‌سایت تصویرسازی یا نمونه کار هنری نیستید، استفاده از عناصر بصری همیشه ایده خوبی است. قرار دادن عکسی از خودتان فضای خودمانی‌تری ایجاد می‌کند و شما را قابل درک‌تر می‌کند. برای ایجاد حس حرفه‌ای بیشتر به وب‌سایتتان، تصاویر یا ویدیوهایی از خود را که در حال کار کردن هستید را نیز در نظر بگیرید که می‌تواند شامل هر چیزی از صحبت شما در یک کنفرانس، اجرای روی صحنه در صورت ایجاد یک وب‌سایت با موضوعیت بازیگری، نشستن پشت میز کار در یک محیط اداری و موارد دیگر باشد.

وبلاگ: ایجاد یک وبلاگ یک راه عالی برای به اشتراک گذاشتن دانش شما و ایجاد دیدگاه ارزشمند در مورد رشته شما است. همچنین سطح تخصص و توانایی‌های نوشتن شما را به کارفرمایان بالقوه نشان می‌دهد. شما می‌توانید در مورد هر چیزی بنویسید، از به روز رسانی‌های حوزه کاریتان گرفته تا مانعی که شخصاً در حرفه خود تجربه کرده‌اید و موارد دیگر. برای گرفتن ایده‌های وبلاگ نویسی، محتوای الهام بخش زیادی را بررسی کنید.

توصیه‌نامه‌ها (Testimonials):

افزودن نقل قول و رضایتمندی از افرادی که در گذشته با آن‌ها کار کرده اید، راهی عالی برای اثبات مهارت‌های خود و بهبود اعتبار شما است. سعی کنید افراد را تشویق کنید تا توصیفات قابل توجهی بنویسند که ویژگی‌های خاص شما را برجسته می‌کند، نه اینکه صرفاً از شما تعریف و تمجید کنند. در حالی‌که تعاریف صادقانه و بدون اغراق هم باشند، تعریف بیش از حد ممکن است حس فخرفروشی و منفی به وجود آورد و اثری معکوس با آنچه که می‌خواهید به دست آورید داشته باشد. توصیفات در وب‌سایت‌های تخصص طراحی گرافیک به خوبی کار تأثیر می‌گذارند، بنابراین به یاد داشته باشید که موارد مرتبط و مثبت را ثبت کنید.

تماس: اگر بازدیدکنندگان سایت شما نتوانند با شما تماس بگیرند، تمام زحمات شما بی‌نتیجه خواهد بود. تمام اطلاعات تماس مربوطه را در یک نقطه بسیار قابل مشاهده قرار دهید و یک نوار صفحات اجتماعی با پیوندهایی به پلتفرم هایی مانند LinkedIn و YouTube اضافه کنید. هنگامی که تمام محتوای خود را آماده کردید، صفحات مربوطه را به سایت خود اضافه کنید. همه صفحات را با استفاده از یک منوی که به بازدیدکنندگان امکان می‌دهد به‌راحتی در صفحات شما حرکت کنند، به هم لینک دهید.

تعرفه طراحی سایت شخصی

پلن طراحی پایه

با توجه به توضیحات پلن سفارش خود را انتخاب کنید
تومان 8 پرداخت ۱ ماهه
  • طراحی ساختار کلی
  • ثبت دامنه یکساله + مدیریت DNS
  • گواهینامه SSL
  • بهینه سازی سایت
  • زمان تحویل: 7 روزه
  • قابلیت سفارش سازی و تحویل پنل
  • پشتیبانی: 2 ماه رایگان
  • بدون سئو
  • بدون چند زبانه کردن سایت
  • افزودن فروشگاه به سایت
  • اتصال به درگاه های بانکی

پلن طراحی اختصاصی

با توجه به توضیحات پلن سفارش خود را انتخاب کنید
تومان 15 پرداخت ۲ ماهه
  • طراحی ساختار کلی و ایده پردازی
  • ثبت دامنه یکساله + مدیریت DNS
  • گواهینامه SSL
  • بهینه سازی و سرعت سایت
  • زمان تحویل: 10 روزه
  • قابلیت سفارش سازی و تحویل پنل
  • پشتیبانی: 3 ماه رایگان
  • همراه با سئو پایه
  • چند زبانه کردن سایت
  • افزودن فروشگاه به سایت
  • اتصال به درگاه های بانکی

پلن طراحی VIP

با توجه به توضیحات پلن سفارش خود را انتخاب کنید
تومان 20 پرداخت ۳ ماهه
  • طراحی ساختار کلی و ایده پردازی
  • ثبت دامنه یکساله + مدیریت DNS
  • گواهینامه (SSL Wildcard Domain)
  • بهینه سازی و سرعت سایت
  • زمان تحویل: 15 روزه
  • کدنویسی اختصاصی و تحویل پنل
  • پشتیبانی: 6 ماه رایگان
  • همراه با سئو پایه و مشاوره رایگان
  • چند زبانه کردن سایت
  • افزودن فروشگاه به سایت
  • اتصال به درگاه های بانکی

طراحی وب‌سایتتان را شخصی‌سازی کنید

طراحی وب‌سایت شخصی شما به اندازه محتوا دارای اهمیت است. اگر در بخش طراحی بصری ضعیف عمل کنید، در صورت نشناختن شما این احتمال وجود دارد که بازدیدکنندگان از سایت شما دور شوند، بدون اینکه فرصتی دوباره به محتوای ارزشمند شما بدهند. به غیر از انتخاب یک قالب ماهرانه طراحی شده که با شما و هویت برند شخصی شما هماهنگی دارد، مطمئن شوید که وب‌سایت شما دارای یک زبان بصری کاملاً مشخص است. این بدان معنی است که هر قسمت از وب‌سایت شما، از دکمه‌های دعوت به اقدام تا فوتر، باید از نظر مضمون و سبک، پیوستگی داشته باشند. در ادامه عناصر بصری که در طراحی وب‌سایت باید مورد توجه قرار بگیرند را بیان می‌کنیم.

رنگبندی: رنگ‌ها تأثیر زیادی بر احساس افراد مفهوم برداشت شده از وب‌سایت دارند. برای انتخاب رنگ‌هایی که حس مناسب و مورد نظر شما را ایجاد کنند، روانشناسی رنگ را بررسی کنید. آیا شما پویا و پرانرژی هستید یا آرام و پیچیده؟ برای تست ترکیب‌رنگ‌های مختلف و اطمینان از نتیجه زیبا و رضایت‌بخش، از ابزارهای ایجاد پالت رنگ آنلاین استفاده کنید.

انتخاب فونت: همانند رنگ‌ها، تایپوگرافی نیز در انتقال حالات و احساسات مختلف نقش مؤثری دارد. برای انتخاب بهترین فونت‌ها برای وب‌سایت خود، وب سایت‌های دیگر را برای الهام گرفتن جستجو کنید و انتخاب کنید که کدام نوع فونت برای برند شما مناسب است.

ترکیب‌بندی وب‌سایت: در صورت استفاده از سایت‌سازها، شما قبلاً قالبی را انتخاب کرده‌اید که محتوای شما را در خود جای دهد، بنابراین نیازی به تطبیق ترکیب‌بندی هر صفحه از وب‌سایت خود با صفحات دیگر ندارید. رایج‌ترین ترکیب‌بندی‌های وب‌سایت را مرور کنید و آن‌هایی را که با محتوا و موضوعیت سایت شما مطابقت دارند، انتخاب کنید. به‌عنوان مثال، ترکیب‌بندی و یا چیدمان صفحه به‌صورت تقسیم‌بندی‌شده می‌تواند به شما این شانس را بدهد که یک تصویر را در کنار متن در بالای صفحه اصلی وب‌سایت خود به قرار دهید. از طرف دیگر، اگر سایت شما جنبه بصری بالایی است، چیدمان تصویری در تمام صفحه ممکن است برای شما مناسب تر باشد، زیرا تصویر مورد نظر شما را در کانون توجه قرار می‌دهد.

لوگو: لوگوی شما بخش مهمی از برندسازی شماست. اگر قبلاً لوگویی طراحی نکردید، توصیه می‌کنیم لوگوی منحصر به خود را ایجاد کنید و آن را در مکان‌های استراتژیک مانند منوی وب‌سایت خود اضافه کنید.

مطمئن شوید که وب سایت شما سازگار با موبایل طراحی شده است

با توجه به ترافیک مورد توجهی که از تلفن‌های همراه به سمت وب‌سایت‌ها می‌آیند، بهترین وب‌سایت‌ها باید در هر دستگاهی واضح به نظر برسند و دچار به هم ریختگی نشوند. علاوه بر این، از آنجایی که گوگل ابتدا سایت‌هایی را ایندکس می‌کند که ریسپانسیو هستند و قابلیت نمایش در موبایل را دارند، وب‌سایت‌ها در نتایج موتورهای جستجو عمدتاً بر اساس نسخه‌های تلفن همراهشان رتبه‌بندی می‌شوند.

برای گوگل محتوا و وب‌سایت شخصی خود را بهینه سازی کنید

از رسانه‌های اجتماعی گرفته تا ابزارهای بازاریابی ایمیلی، راه‌های زیادی برای تبلیغ سایت شما وجود دارد. با این حال، بهینه‌سازی سایت شما برای موتورهای جستجو کاری است که می‌توانید و باید در مراحل اولیه ایجاد وب‌سایت شخصی خود انجام دهید.

نکتات بهینه‌سازی متعددی برای موتور جستجو (SEO) وجود دارد که می‌تواند به بهبود رتبه شما در موتورهای جستجو کمک کند. به‌عنوان مثال، شما باید کلمات کلیدی مناسب برای وب‌سایت خود را پیدا کنید و در محتوای نوشتاری خود بر روی آن‌ها تمرکز کنید، به‌علاوه برای دامنه نامی را انتخاب کنید که به گوگل نشان دهد سایت شما در مورد چیست.

از نوشتن متن جایگزین برای تصاویرتان گرفته تا توضیحات متا و موارد دیگر، باید با اصول سئو بهینه شود. رعایت اصول بهینه‌سازی در هر مرحله می‌تواند به افزایش ترافیک سایت شما کمک کند.

در مورد وب‌سایت خود نظرخواهی کنید

هنگامی که طراحی وب‌سایت خود را کامل کردید، از آن پیش‌نمایشی ایجاد کنید تا بررسی کنید که همه چیز به خوبی بارگیری می‌شود و هیچ غلط املایی یا لینک خرابی وجود ندارد. حتی بهترین طراحان وب‌سایت گاهی اوقات نیاز به بررسی نهایی وب سایت خود دارند. از یک همکار یا دوست مورد اعتماد و آشنا به استفاده از وب‌سایت برای بررسی سایت شما می‌تواند به ارتقای آن کمک کند.

شاید با این کار این فرصت را پیدا کنید که مثلاً بیوگرافی خود را بهبود ببخشید، ارزش‌ها و توصیف‌های کاری قوی‌تری بنویسید یا انیمیشنی را در طراحی وب‌سایت خود بگنجانید. پذیرش بازخورد همیشه آسان نیست، اما ارزش آن را دارد که غرور خود را کنار بگذارید و با ذهنی باز به نقد توجه کنید. هنگامی که هرگونه اصلاحی را انجام دادید و از نتیجه نهایی راضی بودید، در نهایت وقت آن است که سایت را انتشار دهید.

سایت خود را تبلیغ کنید

پس از تمام تلاش‌های انجام شده وب‌سایت شخصی شما راه‌اندازی شده است. مطمئناً نمی‌خواهید که در دنیای آنلاین وب‌سایتتان را گمشده و تنها ببینید. علاوه بر بهینه‌سازی سایت برای سئو، راه‌های مؤثر زیادی برای تبلیغ رایگان وب‌سایت شما وجود دارد. در اینجا چند تکنیک برای جلب توجه بیشتر به سایت شما وجود دارد:

با به اشتراک گذاری سایت خود در کانال‌های اجتماعی ، از قدرت بازاریابی رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید. می‌توانید در پروفایل خود به وب‌سایتتان لینک دهید، همچنین با ایجاد پست جدید، دوستان و فالوورهای خود را به‌روزرسانی کنید و افزایش دهید.

از بازاریابی ایمیلی برای ایجاد خبرنامه‌های ارزشمند برای ارسال به مشترکین خود استفاده کنید. می‌توانید آن‌ها را در مورد پست‌های جدید وبلاگ مطلع کنید، آن‌ها را به گفتگوهای خود دعوت کنید، یا پیوندهایی از مقالات یا سخنرانی‌های الهام‌بخشی که از رهبران تجاری شنیده‌اید برایشان ارسال کنید.

یک پیوند به وب‌سایت و کانال‌های اجتماعی خود در امضای ایمیل خود اضافه کنید. این روش ساده تبلیغات آنلاین به این معنی است که هر ایمیلی که ارسال می‌کنید به‌طور خودکار حاوی این پیوندها است و شانس دسترسی افراد به سایت شما را افزایش می‌دهد.

علاوه بر ایجاد یک وبلاگ، با وبلاگ‌نویسان دیگر از حوزه خود ارتباط برقرار کنید و به آن‌ها پیشنهاد کنید که برای یکدیگر پست‌های مهمان (یکی از پست های وبلاگتان را در وبلاگ فرد دیگری، به منظور ایجاد و ساخت روابط بیشتر، ایجاد ارزش و اعتبار و ایجاد لینک، منتشر کنید) قرار دهید. این وضعیت برد-برد می‌تواند به هر دو طرف کمک کند تا در معرض دید بیشتری قرار بگیرند و منجر به جذب مخاطبین بالقوه برای وب‌سایت شخصی شما شود.

جمع‌بندی

طراحی وب‌سایت شخصی این روزها تبدیل به یک نیاز برای افراد جهت معرفی خود به مخاطبینشان شده است. افراد وب‌سایت شخصی خود را به اهداف مختلفی طراحی و به اشتراک می‌گذارند تا تأثیر مثبتی از خود ایجاد کنند.

در این محتوا سعی کردیم دیدگاه واضح در رابطه با جزئیات یک وب‌سایت شخصی مانند صفحات مورد نیاز و محتوای آن‌ها و نکاتی که لازم است در طراحی به آن‌ها توجه داشته باشید را بیان کنیم. امیدوارم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

سوالات متداول

یافتن کار، برند سازی، ارائه تخصص و نمونه‌کارها، فروش محصولات و یا ارائه خدمات از جمله انگیزه‌هایی هستند که در افراد با تخصص‌های مختلف انگیزه ایجاد وب‌سایت شخصی را ایجاد می‌کنند.

در حال حاضر امکانات زیادی برای داشتن یک وب‌سایت با اهداف مختلف وجود دارد. از جمله سایت‌سازها که وب‌سایت‌های آماده‌ای هستند که با امکان تغییراتی اندک در ظاهر و اضافه کردن محتوا نیاز شما را به داشتن یک وب‌سایت رفع می‌کنند. یا انواع CMSهای عمومی که می‌توانند در مدت زمانی اندک و با یادگیری مواردی مختصر شما را صاحب یک وب‌سایت کنند. برای هیچ کدام از موارد نام برده شده نیاز به برنامه‌نویسی نیست.

ساختن یک وب‌سایت کامل از ابتدا می‌تواند یک کار طاقت فرسا باشد، به خصوص اگر مبتدی هستید. خوشبختانه، امروزه ساختن یک وب‌سایت آسان‌تر از همیشه است، حتی اگر هیچ مهارت فنی یا دانش برنامه‌نویسی نداشته باشید. می‌توانید بلافاصله با یک سایت‌ساز شروع به کار کنید.

به‌طور کلی، ساخت یک وب‌سایت با سفارش به یک متخصص طراحی سایت می‌تواند بین دو تا پنج ماه طول بکشد که بستگی به طراح/توسعه دهنده، آژانس یا تیم طراحی دارد. در صورتی که از سایت‌ساز یا CMSهای عمومی استفاده کنید در مدت زمان کمتری بین دو تا 4 هفته می‌توانید صاحب یک وب‌سایت شخصی شوید.

وردپرس در حال حاضر محبوب‌ترین پلت فرم ساخت وب سایت در جهان است. بیش از 43 درصد از تمام وب‌سایت‌های موجود در اینترنت توسط وردپرس طراحی شده‌اند. به‌خصوص اگر قصد ایجاد وب‌سایتی به منظور وبلاگ نویسی دارید وردپرس جزء بهترین گزینه‌ها است.

طبق گزارش فوربس، 56 درصد از کارفرمایان بیش از هر جنبه دیگری از مشخصات یک نامزد شغلی تحت تأثیر یک وب سایت شخصی قوی قرار می‌گیرند. با این حال، تنها 7 درصد از جویندگان کار دارای یک وب‌سایت شخصی هستند. خود را در آن 7 درصد قرار دهید و بیش از نیمی از کارفرمایان را با یک وب‌سایت رزومه تحت تأثیر قرار دهید.