طراحی سایت شرکتی

در دنیای کنونی که ما شاهد پیشرفت تکنولوژی هستیم مسیر خیلی از کارها از سمت فعالیت‌های سنتی به سمت اقدامات اینترنتی حرکت کرده است. در این راه شما زمانی موفق می‌شوید که خود را وارد پروسه این نوع فعالیت‌ها کنید و به به خوبی با چم و خم‌های دنیای مجازی و وب آشنا باشید. طراحی وب سایت از جمله مسیرهای است که به درست ترین شکل ممکن شما را هدایت به پیشرفت در درنیای وب می‌کند. اما چگونگی طراحی وب ‌سایت، مراحل آن، اینکه از کجا و چطور آغاز می‎گردد و در کنار آن به هزینه‌های طراحی وب سایت نیز توجه نمایید. برای آگاهی از این دنیای پیچیده کافی است با ما در ادامه این نوشته همراه شوید تا به شما اطلاعات کافی در زمینه مفهوم طراحی وب‌سایت، مراحل طراحی وب سایت و همچنین متوسط هزینه‌هایی که لازم است تا شما انجام دهید تا یک وب سایت حرفه ای داشته باشید ارائه خواهیم کرد.

طراحی سایت شرکتی

سایت شرکتی تفاوت زیادی با سایت های فروشگاهی ندارد و نظر هر دو جذب مخاطب می‎باشد  با این تفاوت که در سایت‎های شرکتی لینک خرید برای کالای خاص وجود ندارد بلکه مخاطب قرار است در این گونه وب سایت ها صرفا با شرکت و خدمات آن شرکت آشنا شود. با این وجود امکان خرید از وب سایت‌های فروشگاهی نیز وجود  دارد چرا که میتوان یک سایت شرکتی را به گونه ای  طراحی و توسعه داد که شرکت‎ها بتوانند خدمات، محصولات و یا نمونه کارهای خود را به نمایش بگذارند و هر چقدر وب سایت شرکتی طراحی حرفه ای و قدرتمند تری داشته باشد می تواند تاثیر بهتری روی کاربران خود داشته باشد.

بخش های تشکیل دهنده وب سایت

برای طراحی وب سایت ما شاهده دو بخش مجزا هستیم دو تیم که به صورت حرفه ای روی وب سایت فعالیت می‌کنند یک تیم که مسولیت طراحی و رسیدگی به ظاهر سایت را بر عهده دارند که به تیم FRONT-END  و تیمی که مسولیت طراحی کدهای سرور و کدهایی که قابل دیدن برای کاربران نیست می‎پردازند به این تیم BACK-END گفته می‎شود. وضایف هر تیم بسته به حیطه خود متفاوت است تیم فرانت به طراحی تمامی بخش‌ها و کدهای سایت که در معرض دید کاربران قرار دارند می‌پردازند. در کنار تیم فرانت فعالان بخش BACK-END کار کد نویسی تمامی امکانات و عملکردهای سایت که توسط کاربران سایت قابل دیدن نمی‌باشد می پردازند. در این صورت وظایف این دو بخش گرچه مجزا و متفاوت به نظر می‌رسد اما این دو تیم کاملا تکمیل کننده هم هستند و هر دو با یک هدف مشترک اقدام به فعالیت می‌کنند.

طراحی سایت فروشگاهی

طراحی سایت فروشگاهی

اگر می‌خواهید وارد بازار فروش شوید و یک رقابت حرفه ای در بین آنلاین شاپ ها داشته باشید پیشنهاد ما به شما راه اندازی یک سایت فروشگاهی است. داشتن یک سایت فروشگاهی داینامیک پویا لازمه کار شما در بین فروشگاه های بزرگ اینترنتی مانند آمازون می‌باشد. داشتن سایت فروشگاهی علاوه بر این که به شما کمک می‌کند در هر زمان از شبانه روز توانایی خدمت رسانی به کارابران خود داشته باشید برای شما اعتبار و کلاس کاری نیز به همراه دارد.

وب سایت‌ها دارای مراحل مختلف طراحی برای رسیدن به مرحله نهایی استفاده و در اختیار گذاشتن برای کاربران دارند. در واقع طراحی وب‌ سایت دارای پروسه‎های مختلفی است. هر مرحله به نوبه  خود نقش بزرگی در طراحی وب سایت و داشتن یک سایت حرفه ای و کاربر پسند دارند. وب سایت ها از لایه‌سازی صفحات وب، تولید محتوا، طراحی گرافیکی و رعایت اصول سئو تشکیل شده اند.

طراحی سایت شخصی

وب سایت‎های شخصی با نگاه معرفی خود به سایر کاربران راه اندازی می‌شوند. در اینگونه صفحات خبری از فروش محصولات و کالاهای فیزیکی نیست و هدف از راه اندازی ان صرفا نگاه اقتصادی نیست بلکه بیشتر جنبه اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دارد. از طریق داشتن یک وب سایت شخصی شما می‌توانید به ساده‌ترین و سریع‌ترین شکل ممکن، وب‌سایتی داشته باشید که در آن افکار، ایده‌ها و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. با استفاده از صفحه شخصی شم میتواند به برند شخصی خودتان برسید. در این وب سایت میتوانید به راحتی یک رزومۀ آنلاین از فعالیت‌های خود ارائه دهید و یک معرفی کامل از سابقه حرفه‌ای خود برای مخاطبینتان داشته باشید.

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی شامل کلیه خدمات و فعالیت هایی می‎باشد که برای طراحی، کدنویسی و پیاده سازی یک وب سایت به صورت کامل شخصی سازی شده است. در این نوع وب سایت‎ها ما شاهد کد نویسی صفر تا صد یک وب سایت به صورت اختصاصی برای یک وب سایت هستیم. زمانی که از یک وب سایت اختصاصی صحبت به میان می‎آید در واقع هدف پیاده سازی خواسته‎های کارفرما به صورت منحصر به فرد برای او می‎باشد. از این طریق کارفرما می‎تواند وب سایتی متفاوت از رقبا برای کاربران خود ارائه دهد. وب سایت‎های اختصاصی دارای سرعت لود بالا و ظاهر گرافیکی منحصر به فرد می‎ باشند.

با این تفاسیر برای شما از مراحل کلی این فرایند برای شما به چند مورد اساسی اشاره میکنیم.

۱- مرحله وایر فریم و نمای اولیه طرح وب سایت  

برای طراحی وب سایت ابتدا باید بسته به نیاز مشتری و نوع فعالیتی که قرار است انجام دهد چیدمان اولیه وب سایت پیاده سازی شود این نما شامل یک نقشه کلی از صفحات سایت و تعیین جایگاه و چیدمان المان‌ها و عناصر مختلف می‎باشد میتوان به این مرحله از طراحی وب سایت «طراحی وایرفریم» نام دارد. از وایر فریم برای تعیین بخش‌های مختلف استفاده می‌گردد تا بر اساس آن مشخص گردد که صفحات و عناصر در کجا و با چه هدفی در طراحی مورد استفاده قرار گیرند. وایر فریم یا طرح اولیه وبسایت طرح‌بندی (layout) صفحه وب می باشد که نشان می‌دهد چه عناصر رابطی بر روی صفحه اصلی و سایر صفحات وب سایت وجود دارند. هدف ابین مرحله ارائه ساختار بصری پایه می باشد که در واقع تجسمی از طرح اولیه وب سایت است.

۲- مرحله رنگ بندی و طراحی گرافیک سایت

پس از مشخص شدن محل المان ها و  عناصر سایت، نوبت به طراحی گرافیکی سایت می‌باشد در این مرحله بازهم مسله نوع فعالیت و کسب و کار اهمیت ویژه‌ای دارد بر این اساس توجه به رنگ بندی و گرافیک بر حسب فعالیت می‌تواند روی جذب مخاطب تاثیر گذار باشد.  در این مرحله با توجه به نوع کسب‌‌وکار اینترنتی و با استفاده از نرم‌افزارهای مخصوص رنگ‌بندی و گرافیک سایت طراحی می‌شود .در طراحی  گرافیک رنگ‌بندی مناسب با نوع کسب‌وکار و چیدمان صحیح المان‌ها بسیار اهمیت زیادی خواهد داشت. به عنوان یک طراح شما باید آشنایی کلی با ساختار سایت و کارکردهای آن داشته باشید. در طراحی گرافیک اصولی از قیبل سایزبندی تصاویر، رنگ‌ها واندازه المان‌ها، نوع و سایز قلم‌ها، تغییراتی مانند رنگ دکمه‌ها که با اشاره کاربر بر روی یک المان رعایت می شود. تم پس‌زمینه و رنگ، رنگبندی منوها، هدر، فوتر و … نیز از دیگر مواردی است که حتما باید به آن توجه کرد.

۳-مرحله کد نویسی و برنامه نویسی وب سایت

باتوجه به سایت طراحی شده و نیاز مشتری باید مشخص کنید که وب سایت شما قرار است داینامیک یا استاتیک باشد. در مباحث بالا سعی کردیم برای شما تا حدودی در مورد هر کدام از این نوع وب سایت ها مواردی توضیحی را ارائه کنیم. بسته به اینکه چقدر می‌توانید برای طراحی یک وب سایت هزینه کنید میتواند نوع سایت خود را داینامیک یا استاتیک طراحی کنید. برای این کار شما باید از برنامه نویسان حرفه ای در زمینه بک اند یا فرانت اند بهره ببرید. در این مرحله انواع فریم ورک ها و سی ام اس ها هستند که به اجرای شدن و مدیریت کدهای برنامه نویس ها کمک می‌کنند.

۴- راه‌اندازی سایت برای دسترس عمومی

آخرین مرحله ای که در طراحی یک وب سایت انجام می‌شود خرید هاست و انتخاب نام دامنه است. برای انتخاب نام دامنه مهم‌ترین اصلی را که باید در نظر بگیرید توجه به نوع فعالیت شماست. اینکه قرار است در سایت مورد نظر چه فعالیتی انجام دهید باید به دنبال نام دامنه هم تناسب با آن باشید. در این مرحله پس از تهیه یک «هاست» و «نام دامنه مناسب»، سایت را پیکربندی کرده و می‌توان به راحتی آن را در دسترس عموم قرار داد.

موسسه فرهنگی هنری همای هنر و طراحی وب سایت

یکی از مهم‎ترین گام ‎ها برای طراحی وب سایت مراجعه به وب سایت‎های فعال در این زمینه می‎باشد. از جمله وب سایت‎هایی که به صورت حرفه ای در زمینه راه اندازی و آموزش طراحی وب سایت فعالیت می‌کند موسسه فرهنگی هنری همای هنر همای هنر می‌باشد. این موسسه علاوه بر دریافت پروژه‎های مختلف در این زمینه این آمادگی را دارد تا به کسانی که در زمینه طراحی وب سایت و حوزه‎ های مرتبط به آن علاقه مند هستند اقدام به آموزش نماید.

دوره‎های آموزش موسسه فرهنگی هنری همای هنر هم به صورت حضوری و هم غیر حضوری برگزار می گردد بر این اساس شما می‎توانید به راحتی و بر اساس شرایط خاص خود در هر کدام از این دوره ها شرکت کنید. اصلا نگران فراگیری آن نباشید چرا که تمامی دوره های این آکادمی زیر نظر اساتید حرفه ای برگزار و هدایت می‎شود. یکی از خوبی‎ هایی که دوره‎ های آموزشی موسسه فرهنگی هنری همای هنر دارد ارائه مدرک معتیر از سازمان ارشاد اسلامی است شما می‌توانید به راحتی این مدرک را در  مجامع داخلی و بین المللی ارائه دهید.